Gaggia Servisi; Kahve makinelerine tamir ve bakım hizmeti sağlayan firmamız Gaggia tamiri konusunda oldukça tecrübelidir. Personellerimiz eğitimli ve alanında deneyimlidir. Gaggia hizmeti almak için 0212 210 4356 – 0545 247 9776 nolu numaralarımızdan Gaggia Servisimize ulaşabilirsiniz.

GAGGİA TEKNOLOJİSİ

Gaggia ürünleri yaklaşık yüzyıldır üretilmekte ve dünyadaki en titiz kullanıcılar tarafından ilk sırada tercih edilmektedir. Bu uzun yıllar içerisinde Gaggia, kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeden kendini tüketiciye kanıtlamış bir marka olarak yoluna devam etmiştir. İtalyan tutkusundan gelen titizliği, özen gösterilmiş detayları ve espresso geleneğine güçlü bağlılığı ile her zaman evlerin ve işletmelerin ilk tercih olmuştur.

GARANTİ VE SATIŞ SONRASI DESTEK

Gaggia ailesine katıldığınızda, gerçek espresso keyfinin yanısıra, uzun zamandır Gaggia ürünleri kullananların her zaman nasıl bir destek aldığını bizzat keşfedeceksiniz; Çünkü “İhtiyacınız olduğunda biz hep buradayız.” Tüm Gaggia espresso makineleri ve öğütücüleri eşsiz İtalyan kalitesinin yanı sıra iki yıllık parça ve işçilik garantisi sunmaktadır.

İLHAM VEREN TEKNOLOJİLER

Dünyanın ilk “tahrik pompalı” espresso makinesi, Gaggia’nın yaratılmasına öncülük eden teknolojik bir yenilik olmuştu. İlerleyen yıllarda, Gaggia ev tipi espresso modelini tanıttı ve İtalya’nın 1 numaralı espresso makinesi üreticisi olarak yerini aldı. Yarı otomatik, süper otomatik, tek servisli makineler ve kahve değirmenleri gibi ilham veren teknolojiler Gaggia DNA’sının hala önemli bir bileşeni olmaya devam ediyor.

İTALYAN KALİTESİ

Gaggia önceleri sadece ticari espresso makineleri üretiyordu. Ev tipi espresso makinelerini ürün yelpazesine kattığında da bu ticari köklerine sadık kalarak üst düzey malzemelere ve birinci sınıf üretim kalitesine olan bağlılığından asla şaşmadı. Ve bu sayede, her zaman tutarlı, profesyonel kalitede içecekler veren performans odaklı espresso makineleri üretti.